Aamupala: Kaurapuuro tuoreilla luumuilla
Lounas: Soijaspydari eli
Eilisiä pihvejä ja perunoita paistettuna.
Tomaattia ja paprikaa
Välipala: Omena
Päivällinen: Pizza
Itsetehty tomaattikastike (paseerattua tomaattia, chiliä, valkosipulia, sokeria, mustapippuria)
Fetaa murusina
Aurinkokuivattuja minitomaatteja
Oliiveja
Kapriksia
Kesäkurpitsa siivuja
Juustoraastetta
Pizzapohjaan graham- ja vehnäjauhojen sekoitus.
Keitä mausteita paseeratussa tomaatissa n. 15 minuuttia.
Kesäkurpitsa kannattaa leikata niin ohueksi kuin saa. Pulikka on oiva peli pizzan kaulitsemiseen mahdollisimman ohueksi. Paistettuun pizzaan (mieluiten pizzakivellä) pirskotellaan päälle oliiviöljyä. Oreganoa maun mukaan.
Päivän kokonaishinta n. 3,50€
4 kommenttia:
Todella hieno saavutus, 120 euroon olen pystynyt.
Kasvisruokaan on tutustuttu, ei se yhtään niin vaikeaa ole, kun kehittelee muutaman rungon, vaikka kik-herneet.
Toinen on kaali, jota kypsennän paistopussissa pienessä nestetilkassa.
Ei tässä ole vielä saavutettu mitään:)
Kiva kun muistutit tuosta kaalista. Kotimainen kaali on nyt edullista ja ainahan se on terveellistä.
tähteiden hyödyntäminen on tiukan ruokabudjetin edellytys ja usein vielä hyvänmakuisen ruuan salaisuus, ovathan monet klassikkoruuat (kuten pizza) tyhjästä nyhjättyjä. ruokaa heitetään roskiin valtavia määriä. vähän kekseliäisyyttä peliin, niin eilinenkin ruoka maistuu uudelta..kaurapuuron tähteet voi laittaa sämpylätaikinaan, keitetyt perunat voi laittaa rieskataikinaan jne.
Viisaita sanoja.
Italiasta pizzasta voi löytää jopa eilistä perunaa:). Itseltä toistaiseksi kokeilematta.
Lähetä kommentti