perjantai 6. elokuuta 2010

Pizzaperjantai

Aamupala: Kaurapuuro tuoreilla luumuilla

Lounas: Soijaspydari eli
             Eilisiä pihvejä ja perunoita paistettuna.
             Tomaattia ja paprikaa
         
Välipala: Omena

Päivällinen: Pizza
                  Itsetehty tomaattikastike (paseerattua tomaattia, chiliä, valkosipulia, sokeria, mustapippuria)
                  Fetaa murusina
                  Aurinkokuivattuja minitomaatteja
                  Oliiveja
                  Kapriksia
                  Kesäkurpitsa siivuja
                   Juustoraastetta

Pizzapohjaan graham- ja vehnäjauhojen sekoitus.
Keitä mausteita paseeratussa tomaatissa n. 15 minuuttia.
Kesäkurpitsa kannattaa leikata niin ohueksi kuin saa. Pulikka on oiva peli pizzan kaulitsemiseen mahdollisimman ohueksi. Paistettuun pizzaan (mieluiten pizzakivellä) pirskotellaan päälle oliiviöljyä. Oreganoa maun mukaan.

Päivän kokonaishinta n. 3,50€

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Todella hieno saavutus, 120 euroon olen pystynyt.
Kasvisruokaan on tutustuttu, ei se yhtään niin vaikeaa ole, kun kehittelee muutaman rungon, vaikka kik-herneet.
Toinen on kaali, jota kypsennän paistopussissa pienessä nestetilkassa.

Ruokabudjetti75e/kk kirjoitti...

Ei tässä ole vielä saavutettu mitään:)

Kiva kun muistutit tuosta kaalista. Kotimainen kaali on nyt edullista ja ainahan se on terveellistä.

Anonyymi kirjoitti...

tähteiden hyödyntäminen on tiukan ruokabudjetin edellytys ja usein vielä hyvänmakuisen ruuan salaisuus, ovathan monet klassikkoruuat (kuten pizza) tyhjästä nyhjättyjä. ruokaa heitetään roskiin valtavia määriä. vähän kekseliäisyyttä peliin, niin eilinenkin ruoka maistuu uudelta..kaurapuuron tähteet voi laittaa sämpylätaikinaan, keitetyt perunat voi laittaa rieskataikinaan jne.

Ruokabudjetti75e/kk kirjoitti...

Viisaita sanoja.
Italiasta pizzasta voi löytää jopa eilistä perunaa:). Itseltä toistaiseksi kokeilematta.